Träningstiden våren 2019

Det nya judoåret startar vecka 2 för samtliga grupper. Träningstiderna följer här och du är varmt välkommen att kontakta tränarna om du har några funderingar.
Då alla tränare förutom att vara på mattan dessutom har ett heltidsjobb så kan svaret dröja någon dag men vi försöker svara så snabbt vi kan.

Schema våren 2019


Vilken grupp passar mig?

KAZUKO – Barn 3-5 år tillsammans med en vuxen. Alla som tränar i de andra judogrupperna är också välkomna till denna träning. Första timmen är det ledarledd träning och sedan är det fri lek 30 minuter.

ASOBI – Basträning från 6 år och uppåt, även vuxna. Genom övningar och lekar lär vi oss grunderna i judo. Här fokuserar vi på fallteknik och varje teknik lärs ut från grunden. Man behöver förstå instruktioner från en tränare.

MIRAI – För dig som kan judogrunderna. Här bygger vi vidare på basteknikerna.

KAIHATSU – Den här gruppen tränar med ett högre tempo och du behöver kunna träna självständigt och alla får chansen att utveckla sina favorittekniker. Träningarna avslutas med randori och/eller fysträning.
Fredagens fysträning – utannonseras i Ålands judoklubbs Facebookgrupp, på denna träning kan även föräldrar som vill röra på sig vara med.

Har du frågor?
Eva Fellman: eva.fellman@aland.net
Loredana Lari: lorry_cristina@yahoo.com
Diana Lindström: diana@judo.ax

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.