Träningstider hösten 2020

Alla träningar startar måndagen den 24.8 förutom kazuko(familjejudo) som startar först den 13.9
Läs noggrant informationen inför starten och fråga oss om ni har funderingar. Tiderna har också ändrat för några träningar. 

Vilken grupp passar mig?
KAZUKO – Barn 3-5 år tillsammans med en vuxen. Alla som tränar i de andra judogrupperna är också välkomna till denna träning. Första timmen är det ledarledd träning och sedan är det fri lek 30 min.

ASOBI – Basträning från 6 år och uppåt. Genom övningar och lekar lär vi oss grunderna i judo. Här fokuserar vi på fallteknik och varje teknik lärs ut från grunden. Man behöver förstå och följa instruktioner från en tränare föra att delta i detta pass.

MIRAI – För dig som kan judogrunderna. Här bygger vi vidare på basteknikerna.

KAIHATSU – Den här gruppen tränar med ett högre tempo och du behöver kunna träna självständigt och alla får chansen att utveckla sina favorittekniker. Träningarna avslutas med randori och/eller fysträning.

OBSERVERA!
Vi följer de rekommendationer som THL samt KAMPSPORTERNAS GEMENSAMMA ANVISNING ANG. FÖRENINGSTRÄNINGAR anvisar

• Det är helt förbjudet att komma till träningen om man själv eller någon i bekantskapskretsen har ens minsta tecken på symtom. Om man kommer till judoträningen och uppvisar förkylningssymptom skickas man hem direkt.

• Du ska vara ren! Naglar på tår och fingrar ska vara kortklippta och långt hår ska vara uppsatt.

• Händerna skall tvättas med tvål och varmt vatten innan och efter träningen.

• Egen vattenflaska medtags och skall inte lånas ut till någon annan.

• Man nyser och hostar i sin egen ärm/dräkt.

• Till träningen kommer man just innan träningen börjar och man avlägsnar sig genast då träningen är slut. Undvik att ”chilla” i träningssalen eller i dess närhet före och efter träningen.

• Byt om hemma och undvik att använda de gemensamma omklädningsrummen.

• Endast aktiva ska vistas i dojon under träningspasset. Lämning och hämtning av aktiva sker utanför dojon. Om det finns särskilt behov/skäl för föräldrar att vara med vid träning prata med någon av tränarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.