Träningstider våren 2021

Nu startar vi judoåret!

Vi kommer fortsättningsvis ha en del ”corona-anpassningar” i vår verksamhet. Det är även några mindre schemaändringar, under normala omständigheter brukar vi ha mycket flexibilitet, nu vill vi att man håller sig till sina grupper så vi vet ungefär hur många som kommer till varje pass och vilka som dyker upp.

Kazuko (familjejudon) kommer att delas upp om behov uppstår.

Läs följande info ordentligt. Om det är något som är svårt att förstå eller något som ni funderar över så är ni välkomna att kontakta någon av huvudtränarna.

Det här gäller hos oss på judoklubben tills annan information kommer:

• Det är helt förbjudet att komma till träningen om man själv eller någon i bekantskapskretsen har ens minsta tecken på symtom. Om man kommer till judoträningen och uppvisar förkylningssymptom skickas man hem direkt.

• Man har 7 dagar självkarantän om man själv eller någon annan i hushållet har varit utanför Åland.

• Du ska vara ren! Naglar på tår och fingrar ska vara kortklippta och långt hår ska vara uppsatt.

• Händerna skall tvättas med tvål och varmt vatten före och efter träningen.

• Egen vattenflaska medtages och skall inte lånas ut till någon annan.

• Man nyser och hostar i sin egen ärm/dräkt.

• Till träningen kommer man just innan träningen börjar och man avlägsnar sig genast då träningen är slut. Undvik att ”chilla” i träningssalen eller i dess närhet före och efter träningen.

• Byt om hemma och undvik att använda de gemensamma omklädningsrummen.

• Endast aktiva ska vistas i dojon under träningspasset. Lämning och hämtning av aktiva sker utanför dojon, det kan bli många i entréområdet, håll avstånd och använd munskydd. Om det finns särskilt behov/skäl för föräldrar att vara med vid träning prata med någon av tränarna.

Ansvariga tränare
Eva Fellman eva.fellman@aland.net
Loredana Lari lorry_cristina@yahoo.com
Maud Wickström maud.wickstrom@gmail.com
Diana Lindström diana@judo.ax

 

Vilken grupp passar mig?
KAZUKO – Barn 3-5 år tillsammans med en vuxen. Alla som tränar i de andra judogrupperna är också välkomna till denna träning. Första timmen är det ledarledd träning och sedan är det fri lek 30 min.

ASOBI – Basträning från 6 år och uppåt. Genom övningar och lekar lär vi oss grunderna i judo. Här fokuserar vi på fallteknik och varje teknik lärs ut från grunden. Man behöver förstå och följa instruktioner från en tränare föra att delta i detta pass.

MIRAI – För dig som kan judogrunderna. Här bygger vi vidare på basteknikerna.

KAIHATSU – Den här gruppen tränar med ett högre tempo och du behöver kunna träna självständigt och alla får chansen att utveckla sina favorittekniker. Träningarna avslutas med randori och/eller fysträning.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.